Viime yönä sain nukuttua aika hyvin. Nannakin tuli viereen vasta viiden aikaan. Miko tulikin sitten jo kuudelta. Eli sänky oli varsin täynnä seitsemän aikaan, kun Mia vielä yritti itseään sinne ängetä ;)

Oltiin perhekerhossa. Tänään meille oli työstään puhumassa lähetyssihteeri. Aloitimme myös kankaanpainantaa. Mia painoi kangaskassiin kaksi hevosen kuvaa. Jatkamme ehkä ensi kerralla, jos sää on huono. Muuten ulkoilemme. Nanna oli taas elementissään kerhossa. Eí kyllä pysynyt hetkeäkään paikalla alkuhartauden aikana. Nyt ei ollut edes Nannan poikaystävä kerhossa.

Lapset olivat koulussa saaneet tänään hiihtokilpailupalkinnot. Kaikki osallistujat olivat saaneet jotakin. Miko oli saanut vyön. Kim oli saanut pipon, mutta vaihtanut sen vaijerilukkoon. Sunnuntaina olisi hiihtokilpailut koulun kentällä. Mia ehkä osallistuu. Ainakin Mia haluaisi kovasti mitalia. Miaa vaan vähän askarruttaa suksilla kääntäminen. Sanoinkin, että tuskin joutuu kääntämään, hiihtää vain latua pitkin kentän ympäri. :)

Kim on kohta lähdössä luokkakaverinsa luokse, Valtterille. Eilen oli Samilla. Tässä onkin ollut vähän hiljaisempaa kaveririntamalla. Me muut lähdetään sitten uimahalliin! Kaitsukin kun on jo kotona. Saa nyt nähdä mihin tästä taas ehditään vai ehditäänkö mihinkään.

----------------------------------------------------

Juuh, oltiin sitten siellä uimahallissa. Se varsinainen kuntoilupuoli on oikeastaan pesuhuoneessa ja pukuhuoneessa, nimittäin jos on Nanna mukana. Koko ajan saa olla silmät selässäkin, Nanna kun yrittää karkuun tilaisuuden tullen. Kovasti lapset tykkäsivät polskimisesta. Miko sukelteli ja Miakin ui kellukkeiden kanssa. Nanna kerran pääsi hörppäämään vettä, ei Kaitsun kanssa kumpikaan nähty miten se kävi. Nanna oli mun sylissä kasvot Kaitsuun päin ja pää pystyssä. Yks kaks vain alkoi yskiä kovasti. Nanna varmaan tarkoituksella hörppäsi, koska ameessakin se lappaa käsillä vettä suuhun jatkuvasti. Bakteerikanta varmaan kohdallaan, yök!

Lastenaltaassa oli yks innokas poika, varmaankin joku serbi tai vastaava, joka olis myös halunnut uittaa Nannaa! :) Mikon kanssa poika sitten leikkikin. Mä kyllä vähän sitä komensin, kun se painoi Mikon päätä veden alle. Myöskin uimavalvojat hätyyttelivät sitä pois, kun se oli häiritsemässä uimakouluryhmää. Pojalla oli isäkin mukana, mutta ei se poikaa komentanut, eikä katsonut yhtään missä se pyöri.

Sanoin Kaitsulle, että mitäs se meinaa huomenna tehdä lasten kanssa kun mä lähden baariin. Sanoi, vain ettei tiedä. Ei kysyny, että olenko aikaisemmin asiasta ilmoittanut. Kysyi vaan kenen kanssa aion lähteä. Ei taida uskaltaa mitään puputtaa vastaan viime viikonlopun jälkeen....Katsotaan miten käy. Olenko lähdössä huomenna ulos vain en.