Mitä voi sanoa katastrofiksi kuusi henkisessä perheessä? No tietenkin sitä, kun pyykkikone ei toimi! Miksi mua vainoaa noi pyykkikoneet? Huomasin eilen illalla, että kone ei linkoa. No miksi ei linkoa? Siksi, että siellä on vettä? Miksi ei poista vettä? EN TIEDÄ!! Puhdistin poistopumpun, mutta ei siellä paljon mitään ollut. Valitsin koneesta pelkän veden poiston, mutta ei auttanut. Jatkoin samaa vielä tänä aamuna; pumpun puhdistus, veden poisto, pumpun puhdistus jne. Sitten en enää jaksanut. Vesi ei vain tullut koneesta ulos. En viitsinyt irroittaa poistoletkua seinästä, koska muistaakseni en saa sitä itse sinne survottua takaisin. Pitää odottaa miesväen kotiutumista. Kävin tänään anoppilassa pesemässä koneellisen. Onneksi olin sentään eilen saanut pestyä 3 koneellista.

Kim meni illalla viiden aikaan urheilukerhoon. Vein sen sinne. Saana oli sillä aikaa vahtimassa meidän nukkuvia lapsia. :) Miko tosin heräsi. Seitsemältä hain Kimin kotiin, Miko joutui olemaan reipas ja vahtimaan nukkuvia siskojaan.  Mia heräsi sillä aikaa. Eivät ehtineet saamaan paniikkia ;) Onneksi tuohon matkaan koululle ja takaisin ei mene kuin noin 10 minuuttia.

Keskustelin eilen Kaitsun kanssa messengerissä! Se oli löytänyt Hampurissa suojaamattoman langattoman verkon. Kriminaali! :) Hyvin toimi.

 

Miko ei mennyt vielä tänään eskariin. Eilen oksensi viimeisen kerran illalla joskus kuuden aikoihin ja yön aikana parantui. En kuitenkaan laittanut sitä vielä eskariin. Huomenna saa jo mennä.

Aamupäivällä vein siis pyykkiä anopin koneeseen. Jätin myös muksut anopille ja kävin kaupassa. Kaupan pihalla huomasin, että autosta on takarengas melkein tyhjä. Sitten vielä jäähdyttimen veden merkkivalo paloi. Argh! Yks mieskin koputti auton ikkunaan kertoakseen, että mun autossa on tyhjä rengas. Onneksi lähin huoltoasema oli 100 metrin päässä. Niillä vaan ei toiminut se hitsin paineilma-vehje. (Mikäköhän sen nimi oikeesti on?) Ajoin sitten seuraavaksi lähimmälle huoltoasemalle hissun kissun ja siellä sain ilmaa renkaaseen. Tosi miellyttävää oli täyttää rengasta 16 asteen pakkasessa sormet kohmeessa.

Kim oli tänään koulun kanssa hiihtämässä Honkalan hiihtomaassa. Siellä on parin viikon päästä hiihdon SM-kisat. Kovasti oli tykännyt. Viime vuonna Kimin luokka oli myöskin siellä, sekä ekaluokkalaiset. Olin silloin niitä siellä kuskaamassa. Nyt en vaivautunut. Välillä muiden vuoro. Mä olen joka kerta ollut mukana, kun on tarvinnut kuljetusta. Se vaan tarkoittaa aina sitä, että Mummon pitää sillä aikaa vahtia noita pienempiä.