Isäntä sitten saapui yöllä kotiin. Lapset odottivat  illalla niin kovasti tuliaisia, etteivät meinannet mennä nukkumaan. Ja tulihan niitä tuliaisia taas kerran, vaikka millä mitalla. Äiti sai kivoja askartelutavaroita. Ei muuten lopu ihan heti kimalleliima kesken, kun sain sitä neljä isoa PULLOA. :) Sain myös kahdet aivan ihanat farkut! Mutta mutta, ne EI MAHTUNU MUN PÄÄLLE! Mittailin niitä, että noin 2 numeroa olivat liian pienet. Melkein itku pääsi. Vaikka kuinka tässä yritän laihduttaa, en uskalla jättää niitä farkkuja kaappiin odottamaan. Laitoin ne tänään huuto.nettiin myyntiin. Toivon että joku ostaisi.

Kim sai hienon "rallitakin", Miko sai farkut ja nyrkkeilyshortsit, Mia sai farkut ja ihania " Viiru ja Pesonen"-sukkia ja sellaisia "rannekkeita" kankaisia, Nanna sai apinanmuotoisen pesusienen. Pieni oli siihen ihan tyytyväinen ;) Lisäksi kaikkea pientä sälää, niin kuin Kaitsulla on tapana tuoda.

Aamupäivällä sain raahauduttua tyttöjen kanssa ulos vähäksi aikaa. Viima oli kyllä aika kova, ei siis viihdytty kauaa. Mia kokeili suksia, sellaisia ihan oikeita joihin tarvitaan oikeat monot. Hyvin tyttö taas hiihteli. Vietiin ystävänpäiväkortit laatikkoon odottelemaan postinkantajaa. Laatikko tulikin melkein täyteen ;)

Kokeilin taas pyykkikoneen toimivuutta. Laitoin pikapesuohjelman käyntiin. Kone otti vettä ja kuulosti ihan normaalilta. Ei se kuitenkaan sitä vettä poistanut. Otin poistoputken irti seinästä ja laiton vedenpoisto-ohjelman päälle. Letkusta ei tullut pisaraakaan vettä. Se poistopumppu on ilmeisesti rikki. En keksi muuta syytä, mutta enhän mä olekaan kodinkonekorjaaja vaan suurkuluttaja ;)

Lähdetään tästä lasten kanssa vähäksi aikaa ulos. Pitävät niin kovaa meteliä täällä sisällä. Ruokakin maistuu sitten paremmalle ruoka-aikana. Miko oli kyllä sitä mieltä, että hän ei lähde. Se on aina sellainen vastarannan kiiski!