Rodi pääsi siis viikonlopuksi aktiivilomalle Sannan ja Markon luokse. Perjantai-illalla Rodi oli tehnyt tuttavuutta 12- vuotiaan rotikkanartun kanssa. Rodia oli pelottanut aivan hirveästi! Yö oli mennyt ihan ok. Mitä nyt välillä oli pitänyt käydä tökkimässä Sannaa ja Markoa, etteivät vaan liian sikeästi nukkuisi.

Lauantaina Rodi oli saanut tutustua Luluun. Sannan kaverin narttukoiraan, jonka kanssa Rodi oli suostunut menemään jopa autoon! Autolla oli sitten matkattu koirapuistoon. Siellä Rodi oli Lulun kanssa juossut täyttä hönkää 40 minuuttia ja olipa jopa miehiset elkeetkin jo Rodissa heränneet. Siitä olikin riittänyt hauskaa Sannalle ja muille. :)

Illalla Rodi oli taas käynyt läpsimässä Markoa, kun tämä oli meinannut käydä nukkumaan. Rodilla olisi ilmeisesti ollut muita suunnitelmia.

Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli mennyt ihan hyvin. Sannan kanssa sovittiin, että hiihtolomalla Rodi voisi mennä taas hoitoon muutamaksi yöksi, jos me lähdetään Perniöön.

Kyllä huomasi heti eilen, että Rodi on tullut kotiin, kun lattialta alkoi löytyä kaikkea paperi- ja puusilppua. Rodin intohimona kun on polttopuiden silppuaminen.