Hain illalla Rodin pois "hoidosta". Oli kuulemma ollut mukavaa. Rodi oli lauantaina päässyt leikkimään "tyttöystävänsä" Lulun kanssa oikein kunnolla. Sanna arveli, että 6-7 tuntia! Ensin olivat juosseet pihalla ja sitten vielä sisällä leikkineet. Oli kuulemma jätkälle sitten uni maistunut. Sunnuntaina olivat saaneet yhdeksän aikaan väkisin herätellä Rodin pissalle. :)

Kotiin tultuaan Rodi oli aluksi vähän rauhaton, halusi ulos ja sisälle vähän väliä, mutta nukahti sitten unilleen kyllä aika nopeesti.

Aamulla taisi jo puoli seitsemän aikaan, kun Rodi tuli läpsimään mua hereille. Rauhassa makaili sitten lattialla, kun pidin kättä Rodin selän päällä.

Aamulla kun vein Mia kerhoon, otin Rodin mukaan. Sitten kun lähdettiin Nannan kanssa hakemaan Miaa, en ottanutkaan. Ja voi mikä meteli syntyi, kun herraa ei huolittu mukaan! Ei Rodi ole ennen mitään meteliä pitänyt, kun on jäänyt yksin kotiin. Onkohan tuokin nyt sitten niitä murkkuiän oireita. Ihan rauhassa kyllä makasi lattialla, kun kotiin tultiin. Eikä ollut sitten enempää onneksi riehunut. Vähän esitti loukkaantunutta, katseli vaan alta kulmien, eikä meinannut siirtyä portin edestä pois, että olisin päässyt keittiöön. Kyllä ne koiratkin sitten osaa tuon "näyttelyn" :)