Aamu alkoi taas lupaavasti. Kello 6 heräsin päänsärkyyn. Ei kun buranaa naamaan ja vielä hetkeksi nukkumaan, ennen kuin kello (=puhelin) herätti 10 vaille 7. Pojat olivat taas niin veteliä, että niitä sai koko ajan hoputtaa, että ehtivät taksiin.

Ajattelin ensin, että ei mennä kerhoon, olo oli sen verran nuutunut, mutta lähdettiin kuitenkin. Meillä oli kerhossa ulkoilua, samoin oli koululaisilla. Kerholaiset laskivat mäkeä ja sitten paistettiin makkaraa.

Kävin keräämässä koululta 2 x luistimet, 2x kypärä, 2x sukset ja sauvat ja monot ja yhden mailan. Siitä tulikin sitten autonpaksi täyteen. Ei pojat ois saanu niitä kaikkia taksissa tuotua. Viime vuonna tais käydä just niin, että Kimillä oli hiihtolomalla sukset koulussa. :) Kauhulla ajattelin, että muutaman vuoden päästä tuo välinemäärä tuplaantuu!! Huh huh.

Kaitsu kiukuttelee autojen kanssa ja stressaa ilmeisesti tulevaa Saksan matkaa. Eli sitä kiukuttelua kestää nyt sitten koko viikonlopun, todella hienoa! Odotan hyvää ilmaa ensiviikoksi, että pääsen lasten kanssa lähtemään lomailee mummin ja ukin luokse. Ja pitäähän sitä päästä näkemään 2-vuotiasta kummipoikaakin :) Pitäsi varmaan se lahjakin muistaa ostaa... Tein jo pitkän muistilapun kauppaa varten. Pitää varmaan siihen vielä lisätä se lahja.

Eilen taas kiukuttelin, kun mulla on aina kaikki rahat loppu. (Sehän ei tietysti vaikuta, että tulee tilattua nettikaupoista helmiä ja askartelutavaroita...) Mutta oikeesti mun rahat menee kyllä ruokakauppaan kaikki. Töihin paluu ei tunnu enää yhtään niin pahalta, ainainen rahapula on pahempi asia. Ahdistaa. Mutta varmaan ahdistais enemmän jos oikeesti pitäis lähtee tyttöjä hoitoon raahaamaan. Pitää taas miettiä asiaa, tai olla miettimättä. Kaitsu oli sitä mieltä, ettei mun kannata kirjastonpalkoilla palata töihin, kun kaikki rahat menis sitten kuitenkin hoitomaksuihin. Pitää varmaan ottaa niistä selvää.