Pakkasta taas -15 astetta. Aurinko kyllä paistaa nätisti. Eskarista on tänään vapaapäivä eli Miko on kotona. Myös Samu tulee meille täksi päiväksi "hoitoon". Pitäisi keksiä jotain kivaa tekemistä. Ajattelin, että voitais yhdessä lasten kanssa askarrella vaikka ystävänpäiväkortteja, jos ei uskalleta ulos lähteä. Tai muuthan siellä kyllä tarkenee, mutta Nannalla tulee helposti kylmä. Sillä kun tuo kävely tuolla lumessa on vähän vielä hankalaa. Vähän väliä nenä osoittaa kohti maata.

Sanna soitti. Sovittiin, että vien Rodin tänään niille yökylään. Tai jos en tänään ehdi, niin sitten huomenna aamupäivällä. Tekee Rodille hyvää, että saa välillä vähän jakamatonta huomiota. Eilenkään en käynyt sen kanssa ollenkaan lenkillä, omineen vaan pyöri tuossa pihalla.

Hei muuten, mä olin niin reipas eilen, että viikkasin ne pyykit tuosta sängyltä kaappeihin :) Sitä kun alkaa tarpeeksi hävettää, kun tänne valittaa omaa saamattomuuttaan, niin tulee sitten oikeasti jotain tehtyä! Kyllä tämä on sitten hyvä, tämä bloki!

Muuten ihmiset, jotka luette näitä mun jorinoita, niin olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte jotain kommenttia, jos jotain tulee mieleen. Tiedän sitten vähän, että kuka täällä vierailee. Teija onkin ollut esimerkillinen ja on jo kommentoinut :) Hyvä Teija!