Taas melko tavallinen keskiviikko. Eli aamulla Mia kerhoon. Sitten kauppaan. Hain Miaa vähän myöhässä, kun kesken kauppareissun Kaitsu soitti ja käski vielä hakea autoon paikkamaalia. Lähin maalikaupasta 2 minuuttia vaille 11. Ihme, ettei Mia valittanut. Mikolta tuli aina tiukkaa palautetta, jos hain sen vähäsen myöhässä kerhosta.

Mia jäi kerhon jälkeen mummolle. Kun Kim oli tullut koulusta, mentiin juhlimaan mummon nimppareita. Mummo tarjosi meille jäätelökakkua ja laskiaispullia. Laihduttajan painajainen! Ja Nanna myös, kun ei mitään saanut pöydästä ottaa. Ostin onneksi kaupasta Nannalle tofu-jäätelöä, niin sai sitten sillä herkutella. Nannan omat piparit kyllä ei ois maistunu miltään, toisten ois ollu paljon parempia. :)

Kaitsu lähti nyt vielä illalla siivoomaan ja puunaamaan "mun" autoa. Se auto kun on myynnissä ja Kaitsun ois tarkoitus käydä näyttämässä sitä jollekkin osatajaehdokkaalle. Mä en kyllä tajua tota miesten autonhinkkaamista. Kaitsu otti pumpulipuikkoja mukaansa, kun lähti siivoomaan autoa sisältä!! Siinähän putsaa. Se joka ois kiinnostunut tuosta autosta on kuulemma tosi tarkka. Pesee aina moottorinkin ja vahaa sen! Voi hyvänen aika sentään! Kyllä ne miehet sitten auton kanssa viittii olla pikkutarkkoja, mutta sitten kotona ei vaivauduta katsomaan, että mihin ne sukat ja kalsarit jätetään lojumaa!

Sauna alkais olee lämmin. Pitää lähteä sinne Nannan kanssa "rentoutumaan". Ois kiva, jos löylyhuoneen oven sais jotenkin lukkoon. Sais edes hetken istua rauhassa. :)

Telkkarista tulee Suomi-Usa jääkiekkoa. Liian jännää, en uskalla katsoa. En jaksa uskoa voittoon. Ja minähän en ole mikään penkkiurheilija. Ainoastaan jääkiekkoa tulee katsottua, silloin kun näytetään MM tai Olympia-kisoja.

Nyt on mentävä. Alkaa lapsillakin olla liikaa vauhtia.... Huomiseen!