Pojat ja Mia halusivat iltapäivällä laskemaan mäkeä. Lähdin sitten ulos itsekin Nannan ja Rodin kanssa. Lapset laskivat mäkeä tiehaarassa. Lunta satoi aika reippasti. Ei Nannan kansa voinut olla kauaa ulkona. Reppana muuttui ihan lumiukoksi, kun Nannan puku keräsi kaikki lumet.

Koululaisilla olisi ollut huomenna hiihtokisat, mutta kisat peruttiin lumipulan vuoksi! Lumi tuli vähän myöhään. Tietää ainakin mitä huomenna tekee aamupäivällä, lumitöitä!

 

Illalla meillä oli koko perheen messenger-keskustelu. Juteltiin Jaanan, Juhan ja Jasperin kanssa. Jasper oli hauska, kun hän välillä huuteli, "kuuluuko?". Tällä kertaa ei Jasper suostunut laulamaan meille, mutta reippaasti hän kertoi monsteriautostaan. Nanna ei juuri suostunut puhumaan. Nannalle kun antoi mikrofonin käteen, luuli raukka sitä syötäväksi. Mia taas oli niin tarkka mikrofonista, että ei olisi antanut muiden pitää sitä kädessä. Huvittavinta koko jutussa oli se, että kaikki olivat kerääntyneet tietokoneen ympärille ja tuijottivat ruutua, vaikka siitä ei näkynyt mitään ja ääni tuli kaiuttimista! :)