Aamulla sain inspiraation ja järjestin makuuhuonetta vähän uuteen uskoon. Se tarkoittaa sitä, että Nannan matkasänky heivattiin pois ja Mian jatkettava sänky venytetiin niin pitkäksi kun saatiin. Nyt molemmat tytöt mahtuvat nukkumaan siinä, jalat vastakkain :) Tosin Nannaa ei saa jäämään sinne sänkyyn eli matkasänky on sen verran vielä käytössä, että laitan Nanna sinne ja sitten kun on nukahtanut, nostan toiseen sänkyyn. Saa nähdä miten yö menee.

Aamupäivällä pojat olivat naapurissa ja sain hätistettyä Kaitsun mun ja tyttöjen kanssa lenkille. Tehtiin tunnin lenkki. Mä olin aivan hiestä märkä. Kaitsu käveli edellä ja veti Nannaa pulkassa. Rodia otti se aivoon ja sen ois pitänyt päästä edelle koko ajan. Mä tulin siis perässä puuskuttaen ja vetäen Miaa pulkassa. Mutta oli kyllä mielettömän kaunis ilma.

Lenkin jälkeen laitoin ruuan ja sitten hain kaupasta kermapurkin. Pitihän tänään saada laskiaispullia.

Tänään piti tietty katsoa jääkiekkoa. Jännä matsi. Mä oisin voinut lyödä vetoa tuloksesta. Meni just niin kuin olin mielessäni ajatellut; Suomi tekee ekan maalin, mutta Ruotsi voittaa matsin. Mutta saihan Suomi sentään hopeaa! Hyvä saavutus sekin. Mutta oli ne pelaajat kyllä palkintojenjaossa sen näköisiä, että purskahtavat itkuun. Uskomatonta miten tosissaan suomalaisetkin ottavat mokoman jääkiekon pelaamisen, siis muut kuin jääkiekkoilijat. Ihan kuin jääkiekko olisi tänään ollut maailman tärkein asia. Ja kun kultaa ei tullutkaan, niin sitten ollaan kuin maansa myyneitä. Huvittavaa, eikö totta! :)

Miko valitti iltapäivällä mahakipua ja nukkuikin sitten pienet päiväunet. Sen jälkeen oli mahakipu häipynyt. Mullakin on ollut vähän huono olo ja maha kipeä. Oiskohan samaa tautia, kuin Mialla oli viikko sitten. En tosin ole oksentanut. Toivottavasti ei tulis nyt enempää kipeäksi. Tiistaina kun ois tarkoitus lähteä ajelemaan sinne mummin ja ukin luokse. Kim jo huolestuneena kyseli, että lähdetäänkö me varmasti sinne mummille. Mia kysyi, että onkohan Mummilla sellaista ruokaa mitä Nanna voi syödä. Ihanaa kun isosisko huolehtii. :)