Eilisestä sen verran vielä, että tuossa iltapäivällä huomasin, että Päivillä oli mese auki. Siinä sitten höpöteltiin ja varsinkin loppupelistä lapset pitivät hauskaa. Sovittiin, että kun Päivi lähtee kauppaan, tuo samalla pojat tänne. Neljän aikoihin sitten tulivatkin, myös Katja, jolta oli harjoitukset peruttu. Katja teki meillä salapoliisityötä eli selvitti pareja "parittomien sukkien korista". Pojat pelasivat. Katja myös luki Mialle monta kirjaa. Minä olin ihan toimeton, katsoin Emmerdalea! En muista koska olen viimeksi katsonut sitä ohjelmaa. Kuuden jälkeen Päivi haki lapsukaisensa pois ja me käytiin saunassa. Nannan kanssa se olikin taas todella rattoisaa... Nanna kyllä meni sitten vielä viihdyttämään poikia ja Kaitsuakin saunaan, eli hekin saivat osansa Nannan viehättävästä saunaseurasta. :)

Tänä aamuna heräsin klo 6.10 hirvittävään päänsärkyyn. Ajattelin, että tuleepa tästä mukava päivä. Onneksi olin ostanut lääkekaappiin Burana Caps:ia ja sellaisen kävin nappaamassa. Jo ennen seitsemään olin siinä kunnossa, että pääsin vaivatta ylös sängystä. Pieni paha olo vain oli taustalla ja pää tuntui ontolta (milloinkas ei), mutta muuten kaikki ok. Oltiin jopa ajoissa kerhon pihalla, eli Kimikään ei myöhästynyt koulusta. Käytiin sitten Nannan kanssa mummolla hakemassa se unohtunut pyykkipulveri. Kivaa, kun saa taas pestä pyykkiä kotona! Pienet on ihmisen ilot. :)

Eipä tässä sitten tänään mitään kummallista olekaan tapahtunut. Ruuanlaittoa ja pyykinpesua lähinnä. Otin kyllä äsken pienet nokoset. Katsoin kisoja telkkarista ja pelasin Mikon kanssa vähän aikaa korttia, niin alkoi kummasti ramasemaan. Ja kun ne ei sitten saanut sitä yhdistetyn mäkikisaakaan oikein vauhtiin, niin sain pihistettyä itselleni puolen tunnin unet.

Mulla on taas viimeaikoina ollut mahtavat unenlahjat. Päivisin väsyttää vietävästi ja illalla alan pilkkimään sohvalla jo yhdeksän aikaan. Eilen katsoin vähän Shieldiä ja sitten nukuin siihen asti, kunnes alkoi Muodon vuoksi. Sen näin melkein kokonaan, joitain pätkiä jäi näkemättä. Krooh-pyyh....

 

Jaana P soitti ja kysyi, että kiusataanko Kimiä koulussa. Mä sanoin, ettei Kim ainakaan ole mitään puhunut. Jaana oli nähnyt kerhon pihalla, että joku poika oli pomppinut Kimin päällä ja Niina oli naureskellut vieressä. Kysyin asiasta Kimille ja se sanoi, että se oli ollut vain painiottelu. Sanoin, että kenenkään päällä ei kyllä pompita, siinä voi käydä huonosti. En taas tiedä puhuiko Kim koko totuutta. Pitää illalla kysellä siltä uudemman kerran.