Kaikille ihanille ystävilleni oikein hyvää ystävänpäivää!

Aurinko paistaa taas tähänkin risukasaan! Syy: pyykkikone toimii taas! Jee jee! "Ystäväni" herra J, kodinkonekorjaamosta tuli ja pelasti päiväni. Kaivoin poistoletkusta Nanna sukan! Juuh, että näin. Ei ollut onneksi se poistopumppu. Nyt tämä "korjaus" ei vain mennyt takuuseen. :) Mutta joka tapauksessa, ihanaa kun kone toimii taas. Tosin mun pyykkipulverit on mummolassa. Täytyy hakea ne sieltä jossain välissä.

 

Koululaisilla oli tänään hiihtokilpailut. Mentiin sinne sitten tyttöjen kanssa katsomaan. Oltiin vähän myöhässä, tietysti. Aika nopeasti meni kisat. Ennen kymmentä kaikki oli jo hiihtäneet. Kisat alkoivat puoli 10. Miko tuli maaliin tippa linssissä. Kaikki muut olivat olleet nopeampia ja Miko oli joutunut antamaan latua muille.  Myös Kim tuli maaliin ihan henkihieverissä. Pipo oli niin luminen, että luulin sen hiihtäneen päällään ;) Nenä valkoisena, posket punaisena ja henki pihisten. Pakkohan nämä meidän hiihtäjät oli ikuistaa kameralla. Tämä oli varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun meidän pojat osallistuivat hiihtokilpailuun. En tajua muutenkaan, miksi osallistuivat, koska se ei ollut pakollista. Sai myös hiihtää lenkin ilman ajanottoa.

38895.jpg

38896.jpg

 

Kun tultiin koululta soitin kaupungin koulukuljetuksista vastaaville ja kyselin vähän tuosta meidän lasten koulukyydistä. Sieltä sanottiin, että he ovat olleet ihan siinä uskossa, että taksi tekee kaksi lenkkiä. Lupasivat soittaa taksinkuljettajalle ja kysyä asiasta. Toivottavasti asiaan tulee nyt muutos.

 

Tässä tekstiviestejä joita olen tänään saanut:

Tämä ensimmäinen tuli aamuyöllä kello 5!

Ystäväiseni, miks ei vois joka päivä viestitellä? Tulee ajatukselle hintaa. Toivottavasti aamu alkaa aurinkoisesti.

Laita oikea käsi eteen ja kierrä se itsesi ympäri. Tee sama vasemmalla kädellä, rutista! Ja halaus minulta sinulle on perillä! Hyvää ystävänpäivää!

Uskon, että ystävät ovat kuin hiljaisia enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloilleen silloin kun siipemme unohtavat miten lennetään. Hyvää ystävänpäivää!