Ihanaa kun aurinko paistaa! Tekee mielen paljon virkeämmäksi, vaikka yöllä ei paljon tullut nukuttuakaan. Siitä piti Nanna huolen taas omituisilla tempauksillaan. Mielen virkistymiseen liittyy ehkä sekin, että kävin hierojalla. Nyt on taas vähän helpompi olla. Taukoa olikin kolme viikkoa ja kyllä sen huomasi. Mia oli mulla mukana. Nannan vein mummolle. Mia sai leikkiä Siirin (3v.) kanssa, hieroja Niinan tytär. Tytöillä synkkasi heti! Uskomatonta. Yhtään eivät ujostelleet ja kikatus alkoi saman tien. Siiri kertoi heti Mialle, että hän käy kerhossa ja hänen poikaystävä on Aku. :) Hieronnan jälkeen kävin kaupassa ja Mia sai jäädä vielä siksi aikaa Siirin kanssa leikkimään. Siiri sanoi, "kyllä me äidin kanssa hoidetaan häntä (Miaa) ja tuo sitten meille tikkarit". Toinhan minä.

Kävin ostamassa neljä lippua teatteriesitykseen Miina ja Manu eksyksissä. Se näytelmä on vasta 26.3. Ajattelin, että jos vaikka mummo lähtisi Kimin, Mikon ja Mian kanssa. Olisi vähän vaihtelua hänellekin. Voisinkin muuten antaa lipun mummolle nimipäivälahjaksi ensi viikolla!

Tässä teillekin vähän piristystä kevät päivään, kukkakimpun muodossa. Ostin kaupasta kimpun tulppaaneja ja pihalta keräsin vähän risuja koristeeksi. Olkoon vaikka Kaitsun nimipäiväkukkaset.

 

39598.jpg