Sain eilen sen verran aikaiseksi, että sain koristeltua oman osuuteni Minnan kiertävään kirjaan.  Ainoa sääntö sivun koristeluun oli, että sen piti olla ruskea tai ruskeaan liittyvä aihe. Koska ruskea ei kuulu lempiväreihini, tehtävä oli aika vaikea. Tein sivusta aika simppelin; kaksi tagia. Toisessa lukee leimattuna ONNI ja toisessa J. H. Erkon runo Onni käsin kirjoitettuna. Tagit piilotin taskuun. Kirja lähti tänään eteenpäin Hämeenlinnaan Maaritille.

Piipahdin tänään Tiimarissa. Piti vain hakea jotakin "pientä" Tiinan synttäripakettiin. Kassalla köyhdyin 27 eurolla! IIKS. Tiimariin oli tullut kaikkea ihanaa. Ostin yhden leiman, leimasinvärejä, bradseja, eyeletsejä ja metallikoristeita sckrappailuun, korttipohjia ja tarroja. Niin ja kolme pakettia ihania nauhoja.

Iltapäivällä järjestelin askartelukamojani j amm. laitoin mm. kaikki scrappipaperini isoon suklaarasiaan. siinä säilyvät suorana. Tein myös 4 onnittelukorttia. Olisin tehnyt enemmänkin, mutta Nanna ei nukkunut kovin kauaa. Laitoin Tiinalle lähtevän synttäripaketin valmiiksi.