Mialla ei ollutkaan tänään normaalia kerhopäivää, vaan kerholaiset menivät nukketeatteriesitykseen. Mia piti viedä 9.40 Karhulan torille kerhotätien luokse. Kävin sillä aikaa kaupassa, kun Mia oli teatterissa. Nanna oli mummolla, jonne olin vienyt Nanna ja pykkiä ennen lähtöä. Teatterin jälkeen hain Nannan ja pyykit ja Mia jäi mummolle.

Nanna söi ja meni nukkumaan. Minä vähän yritin saada taas jotain tolkkua tähän kaaokseen, mikä vallitsee täällä meidän huushollissa. Kaitsu soitti, että oli käynyt Expertillä ja saanut sen verran selvyyttä, että meidän pyykkikone on ostettu 3/2005. Tarkempi päivämäärä selviää tän päivän aikana. Ja meidän pyykkikoneessa on 2 vuoden takuu. Siispä soitin kodinkonekorjaajalle. Tulee huomenna 11-13 välillä. Kun se täti siellä huoltoliikkeessä kysyi, että missäs tällainen osoite on, sanoin että kyllä teidän J sen tietää, kun on täällä niin monta kertaa käynyt. Viimeksi saman koneen takia joulukuussa. No, huomenna sieltä tulee korjaaja, ilmeisesti tämä herra J, katsomaan, että missä vika on.  Ja jos siitä on se poistopumppu rikki, niin kuin arvelen, ne joutuu sen tilaamaan ja taas menee viikko  eteenpäin ennen kuin mun kone on korjattu.

Pojat tuli koulusta taas huonovointisina. Koulu loppui klo 13 ja pojat olivat kotona klo 14! Taksi oli kiertänyt taas pidemmän lenkin ja se oli ollut niin täynnä, että 5 oli joutunut seisomaan! Mahtaakohan olla edes ihan laillista. Jos olisin itse hakenut pojat koulusta, kotona oltais oltu 13.05. Ja pitää vaan olla kiitollinen, että pojat saa koulukyydin...