Yöllä siis Kaitsu lähti Saksaan. Meni hakemaan Petterille autoa. Meidän farmareista kun ei kumpikaan sille kelvannut, ne kun ei ole dieseleitä. Höh. Mä jo luulin, että olisin kohta saanut taas Chryslerin. Keskiviikkoiltana Kaitsu tulee takaisin. Maanantaisin sieltä ei tule laivoja ja tiistaina tulee vain iltalaiva. Muistaakseni se oli niin. Huomasin aamulla, että Kaitsulta oli unohtunut toinen puhelin kotiin. Sen piti ottaa se varapuhelimeksi, kun kommunikaattori on vähän reistaillut. Toivottavasti se ei laukea siellä reissulla kokonaan.

Yöllä Miko tuli viereen ja valitti mahakipua. Aamulla sitten okseni kerran. Edelleen valittelee tuossa mahakipua eli ei siis mennyt eskariin. Mulla on inhottava flunssa. Soitin Niinalle ja peruin hieronta-ajan. En viitsinyt mennä sinne räkää valuttamaan. Ja enkä ois nyt päässy muutenkaan, kun Miko on kipeä.

Sarilta tuli aamulla viesti ennen seitsemää, että voiko Sauli tulla meille odottelemaan kouluunlähtöä. Niillä kun muut lähti jo ennen kahdeksaa ja Sari ei luottanut siihen, että Sauli ehtisi yksin taksiin. Laitoin viestin takaisin, että voi tulla. Pakko oli siis nousta sängystä ylös, vaikka muuten olisin saanut loikoilla melkein kahdeksaan asti. Sauli tuli sitten vähän seitsemän jälkeen ja yhdessä sitten Kimin kanssa menivät taksiin puoli 9.

Mian vein sentään kerhoon. Onneksi auto lähti käyntiin. Ei kyllä ihan riemusta hypähtänyt. Pakkasta oli taas reilusti. Nannan otin mukaan ja Miko sai jäädä yksin kotiin voimaan pahoin. Hyvin se oli pärjännyt. Ei ollut edes oksentanut, vaikka sitä pelkäsikin. Annemarin kanssa sovittiin, että hän tuo Mian sitten kerhosta kotiin.