Mahakivut ei hellitä! Edelleen on todella kiukkuinen ja maha kuralla. Maitoa ei ole annettu torstain jälkeen, eikä oikeastaan sellaisia tuotteita missä vois maitoa olla. Ei vain tunnu helpottavan. Viime yönä taas oli levoton. Ja aamulla, voi sitä kiljumista ja kiukuttelua. Ennen puoltapäivää olin jo aivan kypsä siihen jatkuvaan huutoon.

Puhuttiin Kaitsun kanssa, että ei tollaista voi kauaa katsoa. Huomenna tilaan ajan lastenlääkäri Lisa Forslundille. Nannan pitää päästä allergiatesteihin. Alaselässä oli ruuan jälkeen samanlaisia näppylöitä kuin nokkonen olis polttanut. Kädenselät olivat tummanpunaiset ja iho on joka puolelta ihan kuiva. Jalanpohjatkin olivat ihan kuivat!

 

Tuon kaiken kiukuttelun keskellä Nanna on oppinut yhden omasta mielestään tosi kivan jutun! Hän osaa kiivetä rappuset yläkertaan, ihan yksin ja ylös asti! Voi sitä riemua eilen, kun Nanna pääsi yllättämään pojat. No, sehän sitten tarkoitti sitä, että sinne yläkertaan livahdetaan heti kun äidin silmä välttää. Estehän niihin rappusiin oli laitettava tyyliin "Sarin viritykset".  Vielä ei Nanna hoksannu miten se este kierretään. Jään odottelemaan sitä päivää...

 

Uusi sana on ankka. Ihanaa! Eläinkirjojen katsominen on kivaa, kun osaa sanoa jo kisu (oikein suhisevalla ässällä), hau-hau ja ankka.