Oltiin  aamulla perhekerhossa. Ja jälleen kerran Kim myöhästyi koulusta himpun verran. Kellot olivat soineet sisälle.

Perhekerhossa askartelimme pannualusen mosaiikista. Tai lapset saivat tehdä. Ihan liimalla liimasivat mosaiikkipalat kovalevylle tai pahville. Mia oli siinä työssä aika näppärä ja sai hienon pannunalusen aikaiseksi. Kerhossa oli ihan tajuttoman kuuma. Patterit hohkasivat täysillä. Huh. Kerhon jälkeen Mia halusi luistelemaan ja ei muu auttanut kuin hakea luistimet kotoa. Mia sitten luisteli Vilin ja Pyryn kanssa. Nanna nukkui autossa. Rodikin oli mukana ja pääsi vähän katsomaan Mikon eskarikavereita.  

Äiti soitti ja sanoi, että aikovat huomenna iskän kanssa tulla meille. Lapset riemastuivat. :)

Illalla vein Kimin koulun diskoon ja itse menin Annelle yksikön kokoukseen. Siellä käytiin läpi uusia asioita ja viime vuoden parhaat sai palkintoja. Minäkin sain jonkun kristallin. Naurettiin, että ne oli varmaan kattokruunun palasia. En edes tiedä keneltä se oli ja mistä ansioista.

Rodin kanssa piti käydä illalla lenkillä vielä kymmenen aikaan. Se raukka kun ei ollut päässyt lenkille koko päivänä ja virtaa oli kuin pienessä ydinvoimalassa. Tehtiin pieni lenkki ja leikittiin vielä pihalla vähän aikaa.