Sain varattua Nannalle ajan Lisa Forslundille (lastenlääkäri Kotkan Lääkärikeskuksessa) puoli yhdeksi. Nanna ehti tietysti nukahtaa matkalla, mutta heräsi sitten odotushuoneessa ja alkoi heti leikkimään leluilla.

Kun lääkäri otti meidät vastaan selitin hänelle kaikki Nannan oireet; huonot yöunet, löysä vatsa, iho-oireet, kiukkuisuus, syömättömyys. Sanoin myös, että maidon olimme jo jättäneet pois. Lääkäri kyseli onko suvussa allergioita, onko keliakiaa, onko kotielämiä ym. Sanoi heti, että vaikuttaa kyllä selvästi joltakin allergialta. Ja koska maito on jo jätetty pois, toinen vaihtoehto voisi olla keliakia.

Lääkäri kirjoitti lähetteen labraan verikokeisiin ja me sitten ajoimme Kotkaan, koska sillä oli vielä labra auki. Halusin tulokset mahdollisimman pian.

Nanna oli tosi kiltisti labrassa. Yhtään ei itkenyt kun neula työnnettiin suoneen. Hoitajatkin ihmettelivät. Palkinnoksi Nanna sain koiratarran. Maksoin laskun, jonka arvasinkin olevan aika suuri. 211 euroa josta Kela korvasi 90 euroa. Onneksi vakuutus maksaa loput. Toimistontädiltä Nanna sai toisen koiratarran ja vilkutti vielä hei-heit lähtiessä.

Perjantaina soitan lääkärille ja kysyn tuloksista. Siihen asti päivä kerrallaa ja vaippoja vaihdellen.