Eilisen mustan tiistain jälkeen koitti hieman kevyempi keskiviikko. Aamupäivällä normaali ohjelma: Mia kerhoon ja Nannan kanssa kauppaan. Ensin kierrettiin tunti Cittarissa ja sitten kymmenen aikaan Seppälään. Yritin etsiä itselleni jotain paitaa. Ja kuten aina ennenkin, lähdin kaupasta ison kassin kanssa, joka oli täynnä lastenvaatteita! :) Kimille ostin ensi talveksi toppahaalarin, Mialle toppatakin, röyhelöhameen ja housut. Koko satsi maksoi vaivaiset vähän päälle 40 euroo! Reijalle soitin ja kysyin, onko niillä töissä poikien kylpytakkeja. Tuolla Seppälässä kun oli, mutta se oli Kimille vielä turhan suuri. Reija lupasi soittaa töihin ja varata, oli vapaapäivää viettämässä. Käväisin vielä Anttilassa ja sieltä ostin yhden sinisen neuleen. Onneksi ei ollut kallis, koska kotona vasta koetin ja se ei ollutkaan oikeen mun näköinen... Näin mulle aina käy.

Haettiin Mia kerhosta ja sitten kotiin. Mia oli tietty aivan innoissaan uusista vaatteista. Se röyhelöhame piti pienentää, koska se oli kokoa 150 cm! Mutta se oli just sellainen sopiva Mian prinsessaleikkeihin.

Nanna ei taaskaan suostunut syömään ruokaa, vaikka oli spagetti bolognesea. Me sentään Mian kanssa syötiin hyvällä ruokahalulla.

Iltapäivällä otin pienet tirsat sohvalla, kun Nanna nukkui. Jaana soitti ja herätti. Se oli kans just herännyt Jasperin kanssa päiväunilta. Jasper oli kuulemma päivällä saanut sellaiset pultit ulkona, että koko Isohärjänmäki oli kuullut, ainakin Jaanan mukaan. :)

Iltapäivällä sain hätistettyä lapset ulos. Laitoin Nanna istumaan potkukelkkaan ekan kerran ja lähdettiin potkuttelemaan postilaatikolle. Nanna tykkäs kovasti. Mia potkutteli omalla kelkalla ja pojat vetivät toisiaan vuorotellen pulkassa. Sauli tuli meille ja lapset jäivät vielä ulos leikkimään lumisotaa. Nannan raahasin väkisin sisälle. Nanna kun joka välissä riisuu lapaset pois, kädet olivat ihan punaiset. Onneksi ei tainnut olla edes pakkasta.

Eilisen pahanolon syykin selvisi, taisi olla PMS-oireita. Inhottavaa...